Πεμ10212021

Last update12:42:35 PM

ΜΟΝΟΓΑΜΙΑ

 half note logo

ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΤΡΙΤΕΣ ΣΤΟ HALF NOTE

Μονογαμία

του Μάρκο Αντόνιο ντε λα Πάρα

 

Σκηνοθεσία: Ζωή Ξανθοπούλου

monogamia half note 003

 

6, 20 και 27 Φεβρουαρίου 2018

  

Ο Χουάν, ο Φελίπε και η "Μονογαμία" τους πήραν παράταση...! Θα είναι και τις Τρίτες του Φεβρουαρίου στο HALF NOTE JAZZ CLUB (εκτός από 13/2 γιατί οι μονογαμικοί είναι προληπτικοί). Μετά από τρία συνεχόμενα sold out το Half Note υποδέχεται ξανά τους μονογαμικούς Μπάμπη Γαλιατσάτο και Λευτέρη Ζαμπετάκη!

Ο Χουάν και ο Φελίπε είναι αδέλφια. Ο Χουάν ζητά από τον αδερφό του να τον βοηθήσει σχετικά μ' ένα πρόβλημα που τον βασανίζει. Η συνάντησή τους σε μια λέσχη θα συνοδευτεί από μυστικά, αποκαλύψεις, θεωρίες περί σχέσεων, ερωτικά προβλήματα, νοσταλγία και προβληματισμούς γύρω από τη.... μονογαμία.

Τι είναι η Μονογαμία; Αρετή; Διαστροφή; Πραγματικότητα;

Ο Χιλιανός συγγραφέας και ψυχίατρος Μάρκο Αντόνιο ντε λα Πάρα έχει γράψει με μεγάλη ακρίβεια ένα έργο για τα ερωτικά ένστικτα και τις ενοχές των αντρών, για όλα όσα θα ήθελαν οι γυναίκες να ξέρουν ότι σκέφτονται οι άντρες, για την αδελφική αγάπη και κυρίως για τον προβληματισμό κάθε ανθρώπου σχετικά με το πόσο… μονογαμικός είναι. Σε αυτό το σημείο, οι πρωταγωνιστές της παράστασης, θα ζητήσουν τη βοήθεια του κοινού! Και οι ερωτικές ιστορίες συνεχίζονται....

Η Ζωή Ξανθοπούλου, έχοντας σκηνοθετήσει και παίξει στο Μόναχο, τη Βαρκελώνη και το Εδιμβούργο και πριν τις επόμενες δουλειές της στο Λίβερπουλ και το Βερολίνο, δίνει ραντεβού στην Αθήνα για ένα χιλιανικό έργο. Πρόκειται για μια πολύ.... αντρική υπόθεση, γι΄ αυτό καλεί τον Λευτέρη Ζαμπετάκη και τον Μπάμπη Γαλιατσάτο. Ο πρώτος,  αφού πέρασε από “Το δαχτυλίδι της φωτιάς” και ήπιε ένα ποτήρι “Μπρόυσκο”, αφήνει πίσω ΘΟΚ κι Εθνικό και λέει “Ζωή μου” έρχομαι! Ο δεύτερος, αφού σκηνοθέτησε και διασκεύασε 25 παραστάσεις, κι έπαιξε από τους “Αδελφούς Καραμάζοφ” στο θέατρο μέχρι τους “Durrells” στην τηλεόραση, αποφάσισε ότι  είναι jazz τύπος κι ο χώρος του είναι το Half Note.

Γιατί οι Τρίτες θέλουν τη Μονογαμία τους, φυσικά στο Half Note jazz Club.

 

Συντελεστές

 

Μετάφραση

Μαρία Χατζηεμμανουήλ

 

Σκηνοθεσία

Ζωή Ξανθοπούλου

 

Μουσική

Κωνσταντίνος Ευστρατίου

 

Φωτογραφίες

Δήμητρα Τριανταφύλλου

 

Τους ρόλους ερμηνεύουν ο Μπάμπης Γαλιατσάτος και ο Λευτέρης Ζαμπετάκης

 

 

HALF NOTE JAZZ CLUB

Τριβωνιανού 17, Μετς

Ώρα έναρξης: 21.00

 

Είσοδος: 12 ευρώ, 10 ευρώ μειωμένο (φοιτ., ανέργ., ΑΜΕΑ)

Προπώληση: www.viva.gr, Media Markt, Seven Spots, Reload Stores,

Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης


Πληροφορίες - Κρατήσεις:
210 9213310

www.halfnote.gr

www.facebook.com/halfnote.gr

monogamia half note 001

monogamia half note 002

monogamia half note 005

monogamia half note 004Share on Myspace
ΝΕΑ