Πεμ08182022

Last update12:42:35 PM

HAPPY OPERA

 

HAPPY OPERA

 

Από την «Carmen» στον Frank Sinatra

happy opera half note news

 

 

Κυριακή 11 και 18 Φεβρουαρίου στις 18.00

 

Οι Happy Opera επανέρχονται στο Half Note Jazz Club έπειτα από απαίτηση του κοινού! Αυτό το υπέροχο μουσικό, οπερατικό ταξίδι θα παρουσιαστεί για δύο ακόμη παραστάσεις, τις Κυριακές 11 και 18 Φεβρουαρίου!  Μελωδική και απρόβλεπτη παράσταση, όπου η «Κάρμεν» φλερτάρει με τον Frank Sinatra, η «Τραβιάτα» συναντά την «Όπερα της Πεντάρας» και ο «Κουρέας της Σεβίλλης» χορεύει «Cheek To Cheek» με την Τζίλντα από το «Ριγκολέτο».  

 

Επί σκηνής ενώνουν τις δυνάμεις τους τρεις λυρικές φωνές και ένα πιάνο: η σοπράνο Λαμπρινή Καρτάλη, ο τενόρος Χρήστος Λάζος, ο μπάσος Παύλος Μαρόπουλος και ο πιανίστας Βενιαμίν Χατζηκουμπάρογλου. Η καλύτερη λυρική παρέα της Αθήνας!

 

 Το πλούσιο πρόγραμμα της παράστασης ξεκινάει με αγαπημένα τραγούδια από την Μεσόγειο, αλλά και την Λατινική Αμερική, χωρίς να λείπουν και κλασσικά τραγούδια από πασίγνωστα μιούζικαλ που όλοι έχουμε λατρέψει και jazz standards. Σειρά έχει η Όπερα, που καλύπτει και το βασικό μέρος του προγράμματος, με τις πιο γοητευτικές μελωδίες από το παγκόσμιο λυρικό ρεπερτόριο. Από το πρόγραμμα δεν θα μπορούσαν να λείπουν αποσπάσματα από την ελληνική οπερέτα, καθώς και διαχρονικές ναπολιτάνικες καντσονέτες. 

 

Αν σε όλα αυτά προσθέσουμε και μερικές γερές δόσεις χιούμορ μέσα από την κωμική πρόζα και τις μιμήσεις του Παύλου Μαρόπουλου, τότε τo απόγευμα της Κυριακής αποκτά άλλο νόημα! 

 

Με δύο λέξεις: “Happy Opera”. Be happy!

 

Λαμπρινή Καρτάλη: σοπράνο 

Χρήστος Λάζος: τενόρος 

Παύλος Μαρόπουλος: μπάσος 

Βενιαμίν Χατζηκουμπάρογλου: πιάνο

HALF NOTE JAZZ CLUB

 

Τριβωνιανού 17, Μετς

 

Ώρα έναρξης: 18.00

 

Είσοδος: 10 ευρώ (μπαρ) - 15 ευρώ (τραπέζι)

 

Προπώληση: www.viva.gr, Media Markt, Seven Spots, Reload Stores,

 

Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης

 

Πληροφορίες - Κρατήσεις: 210 9213310 

www.halfnote.gr

www.facebook.com/halfnote.gr

Share on Myspace
ΝΕΑ