Παρ03222019

Last update12:42:35 PM

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΗΤΑ

 konstantinos vita texnopolis 2016

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΗΤΑ

 

ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, Πειραιώς 100, Γκάζι

 

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30 - Έναρξη: 21:30

 

Τιμές Εισιτηρίων: Προπώληση 12€ - Ταμείο 14€

 

Προπώληση: 11876, Viva, Public, Reload, Seven Spots, Media Markt, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης

 

Πληροφορίες: τηλ. 210 3453548

Την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016 ο Κ. ΒΗΤΑ έρχεται με την μπάντα του στην αυλή της Τεχνόπολης. Προσγειώνεται στο Γκάζι με ολοκαίνουργια αλλά και παλιότερα τραγούδια από την δισκογραφία του. Μια μοναδική βραδιά με ηλεκτρονικούς ήχους, ποιήματα , μουσικά κουτιά και μινιμαλιστικές μελωδίες.

Ο Κωνσταντίνος Βήτα ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του 90 δημιουργώντας το ηλεκτρονικό γκρουπ «Στέρεο Νόβα» και από την διάλυση του το 1996 μέχρι σήμερα συνεχίζει να πειραματίζεται με τον ήχο και να συνθέτει μουσική και τραγούδια. Έχει συνθέσει μουσική για τον κινηματογράφο , το θέατρο και τον χορό.

Αυτή τη φορά με αφορμή το νέο του άλμπουμ «Ομόνοια» ξεκινά μια σειρά συναυλιών με αφετηρία την Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, «το κέντρο της Αθήνας»… όπως ο ίδιος λέει.

«Ομόνοια – η Μεγάλη Άρκτος κοιμάται στην άμμο . Ο απόφοιτος εισέρχεται σε έναν οραματικό κόσμο κάνοντας μια βουτιά στη πισίνα εκεί όπου όλα τα πρόσωπα στον πάτο μοιάζουν τόσο καθαρά και αδιάφορα, όπως οι προτομές των ποιητών στα γκρίζα πάρκα. Είναι το απέραντο άσπρο , μια λεπτή γραμμή που κάποιος χάραξε για να μην λησμονηθεί η ατραπός της αγάπης. Υπνωτικοί δρόμοι και αποστάσεις δημιουργούν την σχηματική έννοια της Ομόνοιας , εκεί όπου οι απαντήσεις δεν είναι σημαντικές αλλά το ταξίδι».

Μια συναυλία για τους φίλους της μουσικής του, γεμάτη από ήχους , φως και εικόνες από τον ιδιαίτερο κόσμο του Κωνσταντίνου Βήτα.

Share on Myspace
ΝΕΑ