Τετ01162019

Last update12:42:35 PM

Export to ical format

Ο ΦΟΙΒΟΣ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ ΣΕ ΕΝΑ “FLEA MARKET” ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΙΝΑ ΣΑΤΤΙ ΚΑΙ ΤΙΣ «FONÉS»

Ο ΦΟΙΒΟΣ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ ΣΕ ΕΝΑ “FLEA MARKET” ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΙΝΑ ΣΑΤΤΙ ΚΑΙ ΤΙΣ «FONÉS» 

Title:
Ο ΦΟΙΒΟΣ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ ΣΕ ΕΝΑ “FLEA MARKET” ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΙΝΑ ΣΑΤΤΙ ΚΑΙ ΤΙΣ «FONÉS»
When:
10.02.2018 - 17.02.2018
Where:
Passport - Μεταξουργείο
Category:
ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Description

Ύστερα από τη μεγάλη επιτυχία και τα αλλεπάλληλα Σαββατιάτικα sold out,
ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες του παρατείνουν τις εμφανίσεις τους
στο Passport Κεραμεικός Upstairs για ένα ακόμη Σάββατο, στις 17 Φεβρουαρίου!

Έτσι για τρεις ακόμη παραστάσεις, τα Σάββατα 3, 10 αλλά και 17 Φεβρουαρίου, ο Φοίβος Δεληβοριάς, έχοντας μαζί του τη Μαρίνα Σάττι και τις Fonέs δημιουργούν μιαν ατμόσφαιρα γιουσουρούμ στη σκηνή του Passport Κεραμεικός, απλώνοντας στους πάγκους τις μικρές ιστορίες που μαζεύει ο τραγουδοποιός από το '89 έως σήμερα και δίνοντάς τις όσο-όσο, μετά από σκληρό παζάρι με τα κενά της ζωής ανάμεσα στους δίσκους.

Κι επειδή κάθε σωστό "flea market" οφείλει να έχει στην πραμάτεια του εξωτικά αρώματα και εντόπια ζεστασιά, ο Φοίβος καλεί τη Μαρίνα Σάττι και τις υπέροχες Fonέs της για να μας πουν τραγούδια από όλο τον κόσμο, από τα Βαλκάνια ως την παλιά Αμερική κι από την Αραβία ως τη μεσαιωνική Γαλλία.

Μια πολύχρωμη μουσική παράσταση με το εδώ τη ζωής μας και το αλλού όσων θα θέλαμε να ζήσουμε, απλωμένα στον ξύλινο πάγκο της λαϊκής,
που στην περίπτωσή μας ονομάζεται πάλκο.

Συμμετέχει το κορίτσι που ενώνει δύο κόσμους Νεφέλη Φασούλη

και το θορυβώδες μαγευτικό combo:

Σωτήρης Ντούβας-τύμπανα
Κωστής Χριστοδούλου-πλήκτρα
Κώστας Παντέλης-κιθάρες
Yoel Soto-μπάσο

Ήχος: Γιάννης Πετρόλιας
Artwork – video - φωτογραφίες: Δημήτρης Μακρής

Management/Παραγωγή: PROSPERO, www.prospero.com.gr

Link: foidel.gr

Venue

Map
Venue:
Passport
Street:
Κεραμεικού 58 & Μαραθώνος
ZIP:
10435
City:
Μεταξουργείο
State:
Αθήνα
Country:
Greece

Description

PassPort Κεραμεικός

Το PassPort «μεγάλωσε» και έτσι μεγάλωσαν κι οι ανάγκες του. Κυρίως, η ανάγκη για μεγαλύτερες και καλύτερες, αρτιότερες παραγωγές. Η μετακίνηση κρίθηκε αναγκαία. Επιθυμία μας ήταν ένας άλλος χώρος αντίστοιχης αισθητικής, αρχικά στον Πειραιά.

Bρήκαμε αυτό που αναζητούσαμε στο ΣΙΝΕ ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ.
Σχεδόν επί της οδού Πειραιώς, απευθύνεται εξίσου στους φίλους μας από τον Πειραιά και την Αθήνα, και, το κυριότερο, είναι ταιριαστός με τη μέχρι τώρα πορεία του PassPort.

Στο ιστορικού ενδιαφέροντος και υψηλής αισθητικής Σινέ Κεραμεικός, το PassPort επεκτείνεται σε 2 διαφορετικούς χώρους, 1.200 και 600 καθήμενων αντιστοίχως, ενώ η ταράτσα με θέα που διαθέτει, χωρητικότητας 150 θέσεων, προορίζεται να μετατραπεί σε καλαίσθητο θερινό σινεμά. Εκτός των μεγαλύτερων παραγωγών που μπορούμε πλέον να φιλοξενήσουμε, με τη δυνατότητα και για πιο ευφάνταστα καλλιτεχνικά σχήματα και project, ελληνικά αλλά και διεθνή, στα συν του νέου χώρου πρέπει να αναφέρουμε την άνεση, την εξαιρετική υλικοτεχνική υποδομή και τη δυνατότητα για parking.

Ωστόσο, η σύνδεσή μας με την πόλη απ' όπου ξεκίνησε το ταξίδι μας στην πολιτιστική δράση, δεν διακόπτεται εδώ. Το αδελφάκι του PassPort, το PassPort Art, παραμένει στην οδό Ανδρούτσου, δραστήριο όσο ποτέ.

Φέτος, εκτός από συναυλίες και ειδικά αφιερώματα-σεμινάρια, φιλοξενεί μέχρι και μαθήματα yoga, ενώ στο ημιυπόγειο χώρο του πωλούνται επιλεγμένα βιβλία και βινύλια.

Τηλ.: 210 5222203

PassPort Art

To PassPort μεγαλώνει και αποκτάει αδελφό χώρο, το νέο πολυχώρο PassPort Art!

Με έδρα το νεοκλασικό στο 151 της οδού Ανδρούτσου, η ομάδα του PassPort γυρίζει σελίδα, μετά από 4 χρόνια πετυχημένης λειτουργίας και προσφοράς στην πολιτιστική ζωή του Πειραιά, και ανοίγεται σε νέους δρόμους.

Σ' ένα κτίριο με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική ταυτότητα, όπως άλλωστε και το PassPort, θα φιλοξενείται από το φθινόπωρο Διαρκής Εκθεση για το Ρεμπέτικο Τραγούδι, σε επιμέλεια Παναγιώτη Κουνάδη, θα οργανώνονται βραδιές, συναντήσεις και ιδιαίτερες δράσεις, στις οποίες συμμετέχουν και επιμελούνται καλλιτέχνες απ' όλο το φάσμα της σύγχρονης ελληνικής μουσικής, όπως οι Θάνος Μικρούτσικος, Φοίβος Δεληβοριάς, Γεράσιμος Ευαγγελάτος, Οδυσσέας Ιωάννου και άλλοι, και θα διατίθενται επιλεγμένοι τίτλοι βιβλίων καθώς και βινύλια.

Στο ισόγειο θα λειτουργεί χώρος εστίασης / bar, για τους επισκέπτες του χώρου, στον οποίο θα οργανώνονται live και dj sets, αλλά και παραστάσεις stand-up comedy, κάθε Παρασκευή.

Η Τέχνη στον Πειραιά αποκτά από το Δεκέμβριο μια ακόμη στέγη!

Registration